STRESSBEHANDLING

Den største motivation......

....min egen historie.


I 2008 blev jeg alvorlig ramt af stress og angst. Mit læs væltede ikke på én gang, men over en periode på flere år. Finanskrise, stod med en nyfødt og gamle traumer væltede frem. Samtidig blev det tydeligt for mig, at jeg er vokset op stresset,  hvor jeg skulle være voksen meget tidligt I mit liv. P.g.a. vores familiære situation, endte jeg med at passe min lillesøster, som hun var min egen datter, i en alder på 16 år og jeg stillede urimelige krav til mig selv på alle planer i mit liv.


Det tog mig tid at komme mig, men jeg vidste, hvad jeg skulle gøre! Det motiverede mig til at skabe et tilgængeligt og struktureret forløb, der kan være en støtte på daglig basis. 

Stressbehandling tager afsæt i behandling af symptomerne, samt identificering af kilden til stress, hvad enten det er på arbejdet eller privat.


Verden og hele dens summende kugle afpåvikninger i form af familie, kollegaer, mobiltelefoner, emails, SoMe osv. er formentligt kommet for at blive. I stedet for at søge, at ændre verden, handler stressbehandling hos Ann-Louise som udgangspunkt bl.a. om, at lære, at tøjle indgroede tankemønstre og vaner.


Med fokus på at verdenen umiddelbart er som den er

Ann-Louise arbejder med helheden, således at man kommer hele vejen rundt om den enkelte. Hun arbejder ud fra en model, hvor der sættes fokus på de ydre påvirkninger, den enkeltes indre overbevisninger, fysiologi og kropslighed.

Ann-Louise arbejder ud fra stressbalance metoden, der tager udgangspunkt i den nyeste forskning omkring stress, personlig og mental sundhed.Ring med det samme til Ann-Louise på tlf. 40191173, hvis du vil have en snak om Stressbehandling.

This website uses cookies. By clicking 'Accept' you agree to our use of cookies.

Accept