REFERENCER

Mads Hørberg /

Chief Investment Officer at Tryg A/S


"Ann-Louise ser hurtigt igennem tingene, skærer det ind til benet og fokuserer på det essentielle. Kommunikationen er skarp og præcis; Lige ud af posen og ikke uden omsorg, godt perspektiveret, ofte gennem velvalgte billeder, erfaring og ordsprog. Hvis du vil forandring og øge din selvindsigt - coaching er i sidste ende både en og din egen beslutning - så kan du flytte dig selv og din organisation meget hurtigt henimod midten af skiven. Er du ikke committet til det, kan ingen alligevel gøre en forskel for dig. Er du committet, har du modet, ja, så finder du ikke mange andre, der mod betaling, tør både sige dig imod og kan flytte dig hurtigere, end, Ann-Louise."

Tina O.


"Ann-Louise har et vindende væsen, jeg følte mig i hvert fald godt modtaget og tryg, da jeg opsøgte hende i en svær periode af mit liv. Hun stillede de rigtige spørgsmål og guidede mig på vej, så jeg meget hurtigt fik det bedre.

Det var en øjenåbner for mig, så jeg ikke hang fast i gamle vaner og reaktionsmønstre."


Karina N.


"Mit møde med Ann-Louises coaching, kom på et perfekt tidspunkt i mit liv. Jeg havde brug for at bryde mønstre og handle!! Hun har en fantastisk evne til at se, hvad jeg har brug for. De værktøjer jeg har fået, sammen med hendes direkte og befriende måde at formidle dem på, er en gave og jeg er hende dybt taknemmelig for alt det hun har gjort. Jeg tager nu mere ansvar for mit liv - er vågen! Jeg bryder med mine mønstre, nogle hurtigere end andre. Men idet jeg nu kan skille tingene ad, så skræmmer det mig ikke mere, når jeg er på vej ned i et gammelt handlingsmønster. Jeg ved at det sker og kan handle på det - hvis jeg er vågen. Ann-louises tilgang, hendes store empati og at hun er så stærk i sin faglighed, giver stor tryghed og troen på at man kan skabe en ændring i sit liv, hvis man giver slip - og tager ansvar. Lev i nuet og nyd det. Jeg har fundet roen og glæden i mit liv - tak! Det er en fantastisk ændring med få værktøjer - og MEGET anbefalelsesværdigt. Tak fordi du vækkede mig Ann-Louise."

Cæcillie G.


"Jeg begyndte mit coaching-forløb hos Ann-Louise, da jeg igennem flere år har haft problemer med min mave. Jeg er gået til et hav af undersøgelser hos forskellige læger, uden at få nogen afklaring. Det fyldte utroligt meget i min hverdag, jeg var desperat og træt, og ønskede at finde en måde at forholde mig til det. Jeg fik Ann-Louise anbefalet af min søster, som selv har modtaget coaching og har haft stor glæde af at gå hos hende.

Hurtigt blev jeg klar over, at det vi skulle arbejde med, var mere grundlæggende, end blot at forholde mig til min situation. Ann-Louise hjalp mig til at reflektere over de ting som jeg gør i min dagligdag, hvorfor at jeg gør det, og ikke mindst at stå ved det, og at tage ansvar. Jeg er blevet bevidst om nogle ting omkring mig selv, som jeg ikke før har tænkt over. Ting som jeg har ladet fylde en masse, og som jeg har ladet styre hvem jeg er. Ann-Louise gav mig nogle redskaber til at ligge dem fra mig, på en ansvarlig og konstruktiv måde, i mit eget tempo, Når jeg var klar til det. Og det mest fantastiske er, at efter blot fire sessions, så gjorde min mave ikke ondt længere!

Det er en proces som jeg hele tiden må arbejde for at holde ved lige, ved at huske mig selv på de ting som vi arbejdede med, og hvorfor at vi gjorde det. Men her en måned senere kan jeg stadig sige, at min mave har det bedre end den har haft det i mange år. Jeg er generelt gladere og stolt af mig selv og hvem jeg er. Jeg har lært at tage ansvar for mit liv, at komme på banen, at få ting til at ske, og at sige hvad jeg gerne vil have. Jeg er blevet klar over, at jeg er god nok præcis som jeg er!"

Søren/

Chefanalytiker i finansbranchen


"Jeg har begyndte et coach forløb for at forberede mig på en ny arbejdsmæssig rolle med mange potentielle stress-momenter. Ann-Louise har givet mig en mindset og uvurderdérlige værktøjer, som gør mig i stand til at håndtere stressfyldte situationer både i arbejdsmæssige situationer og privat regi. Ann-Louise er en dygtig coach, som med gode, kallibrerede spørgsmål rammer præcist ned i kernen, der giver stor værdi allerede fra første session"

Maria Savery / Founder and head of Savery Academy


"På Savery Academy Dance and Performance har vi en præmis, der hedder høj kvalitet: Vi hyrer kun de allerbedste lærere indenfor alle fag, så vores elever får det bedst mulige fundament og springbræt som kommende performere.
Vi har sanger/coach Ann-Louise Mathiesen tilknyttet som en gennemgående, opfølgende og udviklende lærer, fordi hun, med sin erfaring som både professionel sangerinde og som mental coach, kan kombinere de to ting og virkelig ”rykke” eleverne.
 Ann-Louise har værktøjerne til at få eleverne til at italesætte deres forhindringer, kigge på dem, og ved både verbale, mentale men også fysiske sangøvelser få blokeringerne ud af kroppen og sindet - så de studerende kan blive frie både kunstnerisk og menneskeligt.
 Savery Academy har, ikke mindst takket været Ann-Louise Mathiesen, allerede opbygget et ry som værende et trygt sted, hvor de unge under kyndig og fagligt kompetent vejledning bliver dygtige og modige nok til at følge deres drømme og opnå deres mål. Jeg er Ann-Louise Mathiesen dybt taknemmelig - og kan til enhver tid anbefale hende til alle, der ønsker at blive stærke, frie og i stand til at følge den skæbne, som deres talent og personlighed inderst inde gemmer på."

Lasse M.


"Jeg tog kontakt til Wonderwheel efter en for mig meget stor beslutning om at starte et nyt liv og afsked med et liv - der i bagklogskabens klare lys kun drænede og “udnyttede” mig.


“Rejsen” igennem erkendelse, konfrontationen med, at JEG lod det ske, tilgivelse af mig selv og det at få “ryddet” op ville være endt helt galt - hvis ikke Ann-Louise havde været den støtte og konstruktive kritikker og provokatør der udfordrer - som hun er - en autentisk og uvurderlig støtte.


Jeg har flyttede mig - ENORMT, …langsomt i starten med op- og nedture, jeg kravlede langs væggene, - konfrontation og erkendelse af egne valg og mangel på fravalg kan være hård!


Ann-Louises direkte og kærlige støtte hjalp mig til at finde mig selv igen......


Jeg har lært at flytte mig fra “dårlig” energi, falske og uempatiske mennesker og negativitet - jeg har lært at tilvælge positiv energi, glæde, ærlighed, autencitet og kærlighed … jeg er glad og lykkelig for det menneske jeg er blevet igen - og var ikke nået dertil uden, Ann-Louise & Wondewheel.


Jeg kan kun anbefale Ann-Louise & Wonderwheel varmt - hvis du vil flytte og udvikle dig som menneske, - er du her i de bedste “hænder” - og du vil opdage at rejsen er kun begyndelsen på en udvikling som menneske, du aldrig vil stoppe med. Ann-Louise er en kæmpe inspiration, et menneske der har “walked the talk” - hun har selv været der, hun er på alle måder et livsstykke.

- Tak”

Ditte


Det er en fornøjelse at have gået hos Ann-Louise.

Der er en særlig ro når man kommer, og hun har en evne til at man slapper helt af.

Fra hver gang, er jeg kommet hjem med en masse redskaber jeg har kunne bruge.

Det har været med til jeg tager mig selv seriøst, blevet mere afslappet og har meget nemmere ved at tage svære emner op. 

En varm anbefaling herfra. 

This website uses cookies. By clicking 'Accept' you agree to our use of cookies.

Accept