OM ANN-LOUISE

Ann-Louise er coach, spirituel rådgiver, underviser, stressterapeut, guide...kært barn har mange navne.


Efter en lang successfuld karriere som professionel kunstner i musikbranchen og som underviser i sang og performance, startede Ann-Louise for 18 år siden, med arbejdet som coach.

Selvudvikling har altid spillet en stor rolle i hendes liv og været medvirkende til, at hun med sin udprægede skarpe intuition, let sætter sig ind i andres situation.


Ann-Louise er uddannet coach ved Mindjuice og ID terapeutuddannalsen. og har nu drevet sin egen successfulde coaching virksomhed i mere end 18 år. Ann-Louise er uddannet stressterapeut og der ud over, er hun også tilknyttet Savery Academy, et performance akademi, hvor hun hjælper de studerende til at blive frie kunstnerisk og på det personlige plan.


Hendes udgangspunkt er kognitiv og transformationel coaching. Coaching baseret på et positivt menneskesyn. En antagelse af, at vi har alle de ressourcer vi har behov for. Der er ikke noget galt og vi skal ikke repareres.

Det er først og fremmest en lærings- og udviklingsproces, med sigte på sunde tankemønstre, hensigtsmæssige handlinger og konstruktive løsninger.

Forestil dig din situation som et sammenfiltret garnnøgle. Det er ikke til at overskue og ikke til at se, hvor man skal starte for at få det løst op.


Med overblik og tålmodighed, vil Ann-Louise med sin store indsigt og mangeårige erfaring hjælpe dig til at se, hvordan dit "garnnøgle" skal løses op. Hvordan du, selv om situationen ind imellem virker kaotisk og uoverskuelig, kan være med det og skabe et overblik der kan give dig ro indeni.

This website uses cookies. By clicking 'Accept' you agree to our use of cookies.

Accept